Najbolja srpska košarkašica u najboljoj ligi: ANA PONOVO U "GRADU ANĐELA"!

Autor:

Sport

02.02.2018

19:41 >> 16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativka naše zemlje u košarci Ana Dabović vraća se na početku naredne sezone u žensku NBA ligu. Ana će ponovo obući dres Los Anđelesa, kluba sa kojim se ovenčala naslovom prvaka lige.

Dabovićeva će se ponovo okušati u najjačoj ligi sveta

- Lepo je ponovo imati u timu Anu Dabović. Njeno iskustvo, predan rad i to što zna o kakvom se klubu radi biće veliki plus za Los Anđeles Sparks u 2018. godini - nije štedeo hvalospeve na račun naše košarkašice Peni Toler, generalni menadžer i potpredsednik tima iz "grada anđela".

Dabovićeva je 2016. godine osvojila naslov u SAD sa ovim klubom, a prilikom ponovnog predstavljanja klub je podsetio da je Ana na EP 2015. godine bila MVP turnira, a naša selekcija je tada postala prvak Evrope.

Ana Dabović ove sezone odlično igra za Fenerbahče, najbolja je igračica ovog tima, koji se plasirao u četvrfinale Evrolige. Ona je na gotovo svakom meču bila MVP, prosečno postiže 11,1 poen po meču, pa je jasno da je tim iz Los Anđelesa dobio veliko pojačanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading