Ana Dabović ponovu u Americi

Autor:

Sport

03.02.2018

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Dabović osvojila je šampionsku titulu u WNBA ligi sa Los Anđeles Sparksima 2016. godine. Reprezentativka Srbije odlučila je da se ponovo oproba u najkvalitetnijoj ženskoj košarkaškoj ligi nakon poziva predsednice kluba iz "grada anđela" Peni Toler.

Ana Dabović

- Iskreno, kada mi je trener pisao i menadžer javio da se predsednica raspitivala za mene i da bi volela da se vratim, baš mi je bilo drago. Imam prelepe uspomene iz Los Anđelesa. Na celu tu priču, grad, klub, takmičenje, saigračice… Ostvarili smo lep uspeh. Pronašla sam se tamo. Veoma sam uzbuđena što ću da se vratim tamo -  rekla je Dabovićeva za "Sportski žurnal".

Dabovićeva će se u SAD vratiti na leto, a na odluku je uticalo i to što neće imati reprezentativne obaveze, jer se Srbija nije kvalifikovala za Svetsko prvenstvo.

Ana Dabović trenutno nastupa za Fenerbahče, a od ponedeljka će biti na pripremama reprezentacije, koja kreće u novi ciklus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading