Zvezda u Železniku osvaja vrh Jadrana, ALIMPIJEVIĆ UPOZORAVA NA SNAGU RIVALA!

Autor:

Sport

05.02.2018

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde dobili su priliku koju ne bi smeli nipošto da propuste. Nakon poraza prvoplasirane podgoričke Budućnosti od Cedevite, crveno-beli bi pobedom nad FMP-om u Železniku ponovo mogli da zasednu na vrh ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević: FMP još uvek gaji nadu da može do plej-ofa

U utakmici koja je na programu u ponedeljak 05. februara od 18 časova u hali u Železniku, crveno-beli bi mogli da naprave veliki korak ka osvajanju pol-pozicije pred doigravanje na Jadranu.

Trener Zvezde Dušan Alimpijević poziva na mirnoću i oprez, pošto nakon ovog susreta klub mora da bude na visini zadatka do kraja regularnog dela takmičenja.

- Ima još da se igra do kraja ligaškog dela. Da bismo došli do prednosti domaćeg terena, potrebna nam je stabilnost i mirnoća. Radicemo sve što smo radili i do sada kako bismo iskoristili situaciju u kojoj se sada mi pitamo. Igramo protiv ekipe koja ima dobru sezonu u regionalnom takmičenju. FMP je tokom tekuće sezone napravio i ostvario nekoliko velikih pobeda i zadržali su pravo i nadu da se bore za plej of ABA lige - izjavio je Alimpijević za klupski sajt.

Izvesno je da se u tim vraća Amerikanac Džejms Feldin, dok će kapiten Pero Antić i na ovom susretu biti van protokola zbog povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading