Bogdan najefikasniji u pobedi Kingsa

Autor:

Sport

06.02.2018

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično veče imali su srpski igrači u NBA, nakon dabl-dabla Nikole Jokića u pobedi Denvera, zapažen je bio i Bogdan Bogdanović.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Njegovi Sakramento Kingsi savladali su Čikago Bulse nakon velikog preokreta rezultatom 104:98.

Kingsi su izgubili prvu četvrtinu sa čak 28:9, ali su u nastavku zaigrali znatno bolje i polako stizali protivnika, da bi na kraju uspeli da zabeleže trijumf.

Bogdanović je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 15 poena, a imao je i po četiri skoka i asistencije, kao i dve ukradene lopte.

On je pogodio ključnu trojku na nešto manje od minut pre kraja.

Džordž Hil je dodao 14, Geret Templ 12 poena za Kingse. Kod poraženih, 27 poena Zaka Lavina, 20 Džastina Holideja, 18 poena i 14 skokova Bobija Portisa.

Još jedan srpski internacionalac se radovao prethodne noći - Klipersi su dobili Dalas 104:101, a Miloš Teodosić je pobedi svoje ekipe doprineo sa tri poena, dva skoka i šest asistencija. Boban Marjanović nije igrao, a najbolji je bio Danilo Galinari sa 28 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading