Novi vid bojkota himne Evrolige: Igrači stali iza predsednika

Autor:

Sport

08.02.2018

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se rat na relaciji Panatinaikos - Evroliga. Košarkaški atinskog kluba bojkotovali himnu pred duel sa Baskonijom.

RepublikaFoto: Twitter
Dimitris Janakopulos predsednik Panationaikosa

Rat na relaciji Panatinaikos - Evroliga nastavljen je, pošto košarkaši grčkog kluba nisu želeli da izađu na parket i zajedno sa protivničkim igračima odslušaju himnu elitnog takmičenja.

Trener Panatinaikosa Ćavi Paskval obavestio je sudije da igrači neće izaći na parket tako da se prilikom intoniranja himne Evrolige dogodio presedan i novi vid bojkota himne.


Publika koja je večeras došla u "OAKA Arenu" na utakmicu 22. kola Evrolige između Panatinaikosa i Baskonije zvužducima je "pozdravila" himnu elitnog takmičenja.

Panatinaikos će u danima pred nama omogućiti svojim navijačima da na referendumu iznesu svoj stav i glasaju za ostanak u Evroligi ili istupanje iz evropskog takmičenja.

Povod za ovako nešto bila je drakonska kazna koju je Evroliga izrekla Dimitrisu Janakopulosu.

- Gospodin Dimitris Janakopulos sankcionisan je zabranom od 12 meseci prisustvovanja utakmicama u Evroligi zbog javnih izjava koje ugrožavaju odnose između klubova i štete košarci - navodi se u saopštenju Evrolige.

Dimitris Janakopulos redovno je komentarisao sudijske odluke na svom "Instagramu" i optuživao Evroligu i arbitre za nepoštovanje Panatinaikosa i "krađe".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading