IGRAČI ZVEZDE: Vrhunskom odbranom do pobede!

Autor:

Sport

09.02.2018

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova pobeda Crvene zvezde u Evroligi, nad Milanom u "Pioniru" (100:89) oduševila je Stefana Jankovića, koji je odigrao možda i najbolju utakmicu u crveno-belom dresu.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Janković

Janković je sa 15 poena bio najefikasniji igrač Zvezde, uz Matijasa Lesora.

- Vrhunski smo odigrali! Čak smo postigli 100 poena. Ovo je recept kako da igramo u nastavku takmičenja. Uspeli smo da ih zaustavimo, iako su veoma dobra šuterska ekipa - istakao je Janković.

On je priznao da je prezadovoljan svojom igrom.

- Kada mi se doda lopta, zna šta treba da uradim sa njom. Iako sam promašio jedno zakucavanje, znam da igram košarku. Baš sam se umorio, ali sve je lakše kada se pobedi - naglasio je Stefan Janković.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Sa 11 poena pobedi Zvezde doprineo je Alen Omić.

- Više smo želeli pobedu i to smo pokazali na terenu. Trudili smo se oko odbrane, jer znamo da ona donosi pobedu - rekao je Omić.

On je još jednom istakao da nema nikakve probleme otkako je došao u Beograd.

- Dobro se osećam u klubu i u Beogradu. Odlično sam se snašao. Stvarno uživam ovde - zaključio je Alen Omić.

Nemanja Dangubić je posle meča izjavio,

- Odbranom smo ih slomili. Prava timska igra i skauting. Odlicno smo im zatvorili pojedince sto nam je otvorilo prostor u napadu koji smo iskoristili.

Košarkaš Zvezde Tejlor Ročesti rekao je da je zadovoljan pobedom.

- Znali smo da će da bude teško, da moramo timski da igramo, obe ekipe su u borbi za plej-of i srećan sam što smo pobedili. U većini utakmica imate uspone i padove, mi smo napravili prednost i obavili dobar posao tako što smo je sačuvali, a to smo uspeli timskom igrom. Pogađali smo kada je trebalo i zaustavljali smo njihove napade kada je trebalo - naveo je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading