Sale Đorđević potresen zbog smrti Glogovca: OVO JE ZAISTA STRAŠNO, BIO JE DIVAN ČOVEK I GLUMAC

Autor:

Sport

10.02.2018

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević primio je vest o smrti glumca Nebojše Glogovca u Minhenu. Naš trener je teško podneo ovu vest, a prisetio se i zajedničkog snimanja filma "Nebeska udica".

RepublikaFoto: Tanjug/ZORAN ŽESTIĆ
Smrt Nebojše Glogovca svima je jako teško pala

Vest o tragičnoj i preranoj smrti našeg glumca Nebojše Glogovca (49) šokirao je čitavu zemlju. Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević nije mogao da sakrije tugu kada je čuo ovu vest.

Đorđević je zajedno sa Glogovcem snimao kultni film "Nebeska udica", koji je bio zvezda vodilja za mnoge srpske klince koji su bili na početku nečega što bi se moglo nazvati košarkaškom karijerom.

Sale nacionale je izjavio duboko saučešće njegovoj porodici i prijateljima. Prema njegovim rečima teško je bilo odrediti da li je on bio bolji čovek, ili glumac.

- Strašno. Pre koju nedelju sam saznao da je imao zdravstvenih problema. Tuga, šta da vam kažem. Sarađivali smo, lepo se družili i na snimanju “Nebeske udice”, a i posle toga, sa glumicom Natašom Ninković i još nekim nama dragim ljudima. Mislim da je to bila “Trebinjska linija”, a i da su bili ista klasa na akademiji. Divan glumac i čovek. Strašno je ovo što se desilo. Najdublje saučešće Nebojšinim bližnjima - izjavio je Đorđević.

Brojne javne ličnosti i sportski klubovi iz porodice Crvene zvezde, čiji je bio navijač, ali i Partizana izrazile su saučešće i održale pomen zbog prerane smrti Nebojše Glogovca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading