NIJE POGREŠIO: Klipersi pravi izbor - Teo srećan zbog svoje odluke

Autor:

Sport

10.02.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Teodosić se dobro snašao u NBA ligi. Da nije bilo problema sa povredom stopala, početak u LA Klipersima bio bi fantastičan. Posle nekoliko meseci u SAD, kapiten reprezentacije Srbije veruje da je doneo pravu odluku.

Kada Teo igra, Klipersi pobeđuju. Ekipa Doka Riversa izgleda mnogo bolje sa našim asom na parketu. 

-  Ovo je tim u kojem ima mnogo različitih ličnosti i zabavno je biti deo ove grupe. Veoma sam srećan zbog letošnje odluke da potpišem za Kliperse. Doneo sam pravu odluku. Uživam u svakom trenutku. Sjajno je kada si u mogućnosti da se takmičiš na svakom meču sa najboljim košarkašima na svetu - rekao je Teodosić.

On se osvrnuo i na šansu da Klipersi dođu do doigravanja.

- Do kraja sezone igraćemo na pravi način i završiti u plej-ofu. Imamo nove igrače koji će svojim talentom da unaprede našu igru. Takođe, oporavljamo se od povreda i malo po malo hvatamo pravi ritam i popravljamo se. Razumemo šta je potrebno da učinimo na terenu. Sada smo u poziciji da svi još više poguramo kako bi se našli u doigravanju - poručio je Teo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading