ALIMPIJEVIĆ: Kao da se Borac uplašio pobede

Autor:

Sport

15.02.2018

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da je utakmica sa Borcem bila ubedljivo najteža ove sezone i da je njegovoj ekipi bio potreban "šamar".

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

- Ovo je ove sezone ubedljivo najteža utakmica. Imali smo izgubljenu utakmicu, da se ne lažemo, zato i jeste najteža. Bio nam je potreban ovakav šamar -rekao je Alimpijević novinarima posle utakmice u Nišu.

Zvezda je posle produžetka pobedila Borac sa 83:79 i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Alimpijević je čestitao Borcu na "sjajnoj sezoni" u kojoj su lideri u drugoj ABA ligi i drugi u Košarkaškoj ligi Srbije.

- Ne bi bilo nezasluženo da su pobedili. Imali smo i sreće. Poraz bi, bez potcenjivanja bilo koga, za nas bio sramota, a za njih senzacija. Kao da su se uplašili pobede - kazao je trener crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Detalj sa meča

Upitan da li ga je neko razočarao, Alimpijević je odgovorio odrično.

- Ne mogu da kažem da me je neko razočarao. Nije hteo šut, podbacili smo - dodao je.

- Čudno je to što smo u samom vrhu po broju postignutih poena, da ne nabrajam timove od kojih smo postigli više i u Evroligi, i dodjemo ovde i neko te pušta da šutneš, a mi ne možemo da pogodimo koš - naveo je Alimpijević.

On je naveo da je Stefan Janković imao visoku temperaturu i da je zbog toga morao da se vrati u hotel. Branko Lazić je čestitao svojoj ekipi na pobedi u "izuzetno teškoj utakmici".

- Još veće čestitke Borcu na sjajnoj utakmici. Pokazali su da su za svako poštovanje. Imali su šanse da nas pobede, ali smo svojim iskustvom uspeli to da rešimo - rekao je Lazić.

Protivnik Zvezdi u polufinalu biće FMP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading