(VIDEO) UZ NAŠU TROBOJKU: Jokić ispisao istoriju, pa se poklonio Srbima

Autor:

Sport

16.02.2018

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je lakše uz naše ljude... Nikola Jokić postao je vlasnik najbržeg tripl-dabl učinka u istoriji NBA lige. Mladi Somborac rekord je oborio u Milvokiju i to uz veliku podršku sa tribina.

RepublikaFoto: twiter/NBA

Dobro je poznato da u ovom gradu naši NBA košarkaši uvek imaju vetar u leđa. I dok je Jokić plesao na terenu, na tribinama su bile naše zastave. Odmah posle utakmice Nikola je otišao da se druži sa navijačima, a upravo njima, posvetio je svoje blistavo veče.

 

 

 

- Pogledajte ove ljude. Da, rekord je za momke iz Srbije - potpuno jasan je bio centar Denvera.

Ipak, naš centar na početku razgovora sa novinarkom NBA lige, nije ni znao da je uradio veliku stvar.

- Ne nisam znao, bilo nam je potrebna pobeda protiv Milvokija, mi smo ih nadigrali, trčali smo i dodavali, bili smo dobri i u odbrani, ali najvažnija je da smo stigli do trijumfa - mirno je objasnio Jokić.

Srbin je meč završio sa 30 poena, 15 skokova i 17 asistencija, i bio je to njegov 11. tripl-dabl učinak u sezoni. Nikola voli da igra pred našim navijačima. Nekako baš protiv Milvokija uvek zablista. Ko zna šta sledeći povratak u ovaj grad nosi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading