(VIDEO) Bogdan poslao poruku Srbiji pred Ol-star

Autor:

Sport

16.02.2018

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdana Bogdanovića, košarkaša Sakramenta, u noći između petka i subote očekuje učešće na Ol-staru, na utakmici "zvezda u usponu", pa se srpski as javio putem Tvitera i zahvalio navijačima iz Srbiji na podršci.

RepublikaFoto: Starsport
Bogdan Bogdanović

- Pozdrav za sve navijače iz Srbije i hvala vam na podršci koju mi pružate. Sutra je utakmica i nadam se da ćete me gledati - poručio je Bogdanović navijačima.

Bogdanović će igrati za "Tim sveta" koji će se sastati sa "Timom SAD" od 03:00 po našem vremenu.  

Osim Bogdana i njegovog saigrača Badija Hilda, "Tim sveta" predvodi trojac Filadelfije – Džoel Embid, Dario Šarić i Ben Simons, a tu su i Dilon Bruks iz Memfisa, Finac iz Čikago Bulsa Lauri Markanen, saigrač Nikole Jokića iz Denver Nagetsa Džamal Marej, plej Njujork Niksa Frank Ntilikina i igrač Indijana Pejsersa Domantas Sabonis. 

 

 

S druge strane, Tim SAD čine: Dieron Foks, Brendon Ingram i Kajl Kuzma iz Los Anđeles Lejkersa, ruki godine Malkolm Brogdon iz Milvoki Baksa, Džejlen Braun iz Boston Seltiksa, Džon Kolins iz Atlanta Hoksa, plej Čikago Bulsa Kris Dan (Čikago), fenomenalni ruki Jute Džez Donovan Mičel, takođe sjajni ruki Denis Smit junior iz Dalas Meveriksa, odnosno mlada zvezda Boston Seltiksa Džejson Tejtum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading