DOSTA MU JE GNUSNIH UVREDA NA RAČUN ČLANOVA PORODICA! Legendarni reprezentativac Srbije osuo paljbu po huliganima!

Autor:

Sport

17.06.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamolio da se smanje tenzije pred nastavak finala.

DOSTA MU JE GNUSNIH UVREDA NA RAČUN ČLANOVA PORODICA! Legendarni reprezentativac Srbije osuo paljbu po huliganima!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su u prve dve utakmice finalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige pred svojim navijačima poveli 2-0 protiv Crvene zvezde Meridianbet.

Međutim, pobeda crno-belih u drugom meču pala je u senku gnusnog vređanja supruge Nemanje Nedovića od strane huligana sa tribina.

Sada je o tome na društvenim mrežama progovorio jedan od najvoljenijih reprezentativaca Srbije u poslednjoj deceniji Vladimir Štimac.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Štimac za zastavom Srbije

Sve je ok da se navija za svoj klub, da se malo igrači čačkaju i prozivaju, ali da se pominju porodica, žene i deca nema smisla. Pričam za obe strane naravno, ne ciljam samo na jednu. Želim da takve tenzije i vređana prestanu sa jedne i druge strane. Eto ja vas molim - napisao je Štimac na Tviteru.

Podsetimo, iskusni centar je u tri mandata nosio dres Crvene zvezde Meridianbet, a sa reprezentacijom Srbije je srebrne medalje osvajao na Mundobasketu 2014. godine, Olimpijskim igrama 2016. i Eurobasketu godinu dana kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading