Igrači Partizana ističu karakter i najavljuju novu eru crno-belih!

Autor:

Sport

18.02.2018

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana osvojili su Kup Radivoja Koraća u Nišu, a jedan od heroja crno-belih svakako je Novica Veličković koji se posle meča uhvatio i mikrofona.

 
RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

 - Moram da priznam da sam slagao decu. Rekao sam da idem u Niš po igračke, a vraćam se sa medaljom. Pokazali smo neverovatan karakter, ne mogu rečima da opišem koliko sam ponosan. Zbog ovog sam se vratio u Partizan. Čanak je uzeo svoj prvi trofej, želim mu još mnogo uspeha u nastavku trenerske karijere. Emotivan sam. Neverovatan osećaj - istakao je kapiten Partizana Novica Veličković.

Potom je usledilo veliko slavlje igrača Partizana na parketu ''Čaira'' tokom kojeg je Novica Veličković uzeo mikrofon u ruke, zapevao ''Titula, slaviće se titula'' i pozvao obe grupe organizovanih navijača crno-belih da zajedno zapevaju sa njim i njegovim saigračima.

 

Košarkaš Partizana Aleksandar Aranitović rekao je osvajanje Kupa Radivoja Koraća "početak nove ere" tog kluba.

- Naporno smo radili cele sezone. Ovo je jedan novi početak, početak nove ere Partizana i u budućnosti ćemo još više trofeja da osvojimo. Svi su favorizovali Zvezdu, ali mi smo Partizan. Samo ime Partizana nosi to da moram oda idemo na trofej - rekao je Aranitović za televiziju Arena.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Vanja Marinković je rekao da su svi u klubu zaslužni za trofej.

- Znamo u kakvom je stanju klub. Smogli smo snage, svako je dao svoj doprinos i svi smo zaslužni za ovaj trofej. Ovo ima veliki značaj za nas, nastavićemo da se borimo - rekao je Marinković.

On je istakao da je njegova ekipa pokazala karakter.

- Imali smo ih i u ABA ligi. Nismo to iskoristili. Znamo kako igraju. Odlično smo počeli, sa 20 poena prednosti. Posle smo to ispustili, ali je bitno da nismo pali. Tu se vidi karakter ekipe - kazao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading