Evroliga: Nemci našli način kako da izbegnu "Delije"!

Autor:

Sport

21.02.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u petak gostuje Bambergu (20.45) u 23. kolu Evrolige, a Nemci ne žele navijače crveno-belih u hali, pa karata nema u slobodnoj prodaji.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Bamberg je prošle sezone bio jedno od omiljenih gostovanja za navijače Crvene zvezde. Pored velikog broja pristalica crveno-belih u Minhenu koji je udaljen oko 250 kilometara, bilo je dosta onih koji su iz Srbije došli u Nemačku da bodre crveno-bele. Crvena zvezda je tako imala ogromnu podršku, pa su "delije" nadglasale domaće navijače.

Već tada pojavile su se glasine da će Bamberg učiniti sve da se nešto slično više ne ponovi. To su i uradili, pa je objavljeno da ulaznica za meč Crvenom zvezdom neće biti u slobodnoj prodaji, odnosno da mogu da ih kupe samo vlasnici sezonskih karata.

Iz Bamberga su poručili da oni koji nemaju ulaznice ne dolaze, zato što neće moći da ih kupe. Za ostale mečeva šampiona Nemačke u Evroligi, tokom marta (Efes, Unikaha, Milano), ulaznice mogu da se kupe preko Interneta, po ceni od 24 do 38 evra za tribine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading