OTVORENO: Čović još jednom o Partizanu, uništavanju pehara i "arogantnoj Zvezdi"

Autor:

Sport

23.02.2018

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek KK Crvena zvezda Nebojaš Čović još jednom se osvrnuo na "vruće" košarkaške aktuelnosti - odnos sa Partizanom, finale Kupe i dešavanja sa peharom posle same utakmice u Nišu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Čović je bio gost "Jutarnjeg programa" na TV Pink. 

-  Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi u Kupu, svaka im čast. Žao mi je što sami sebi nisu dozvolili da pričaju o svom uspehu. Pobedili su Zvezdu koja se ponašala bahato, arogantno, ali to ćemo mi da rešimo u našem klubu - rekao je Čović.

On je govorio i o "slučaju pehar".

- Ono što se desilo posle je bedno i bolesno. Bilo je pokušaja zamene teza od predsednika Partizana. On je zamenio teze. Želeo bih da ga obavestim da su navijači Zvezde 2014. ušli na teren ne U Nišu na Kupu, već u finalu plej - ofa i uzeli pehar koji nije bio dodeljen.  Priča o zaštiti igrača je spinovanje. Ne ulazim u polemiku sa ljudima koji se bore za svoj status u ovom poslu. Podneli smo krivičnu prijavu protiv NN lica da se utvrdi ko je uradio. Partizan putuje ka sekti, ako već i nije...

Čović od predsednik Partizana Ostoje Mijailović traži da objasni gde je sve bio pehar.

- Ko je toliko bolestan da se seti ove ideje? Objasnite kuda je išao pehar, ne morate nama, nego javnosti. Stalno se vrše zamene teza - zaključio je Čović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading