(VIDEO) BOGDAN POSLE PORAZA OD MINESOTE: Oni već tri godine igraju zajedno, a nama je ovo prva sezona

Autor:

Sport

27.02.2018

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović izjavio je da je primetio da su protivnički timovi promenili odbranu nad njim posle Ol-star utakmice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović na meču sa Minesotom

Bogdanović je bio proglašen za MVP Ol-star meča "Zvezda u usponu" između Tima sveta i Tima SAD.

Primetno je da su protivnici promenili način na koji igraju odbranu protiv mene posle Ol-star meča. Svakako osećam daleko veći pritisak na mene, posebno kada pogodim prvi šut. Prilaze mi bliže, agresivniji su... - rekao je Bogdanović posle meča Sakramenta i Minesote.

Minesota je pobedila 118:100, a Bogdanović je za 32 minuta na terenu postigao 11 poena i imao tri skoka, šest asistencija i jednu blokadu.


- Oni već tri godine igraju zajedno, dok je nama ovo prva sezona. Takođe, oni nisu samo kandidat za plej-of, već veoma ozbiljan kandidat za doigravanje koji želi da osigura prednost domaćeg terena. Veoma su dobar tim i znaju kako treba da igraju - istakao je Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading