Evroliga drakonski kaznila predsednika PAO-a!

Autor:

Sport

27.02.2018

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evroliga je izrekla drastičnu kaznu za prvog čoveka Panatinaikosa Dimitrisa Janakopulosa. Predsednik PAO-a 5 meseci neće smeti da uživo gleda mečeve svog tima, uz novčanu globu od 60.000 evra.

RepublikaFoto: Starsport
Predsednik PAO-a brutalno kažnjen od strane EL

Ova kazna je čak ublažena nakon žalbe kluba, pošto je prvobitno bila određena kazna od godinu dana zabrane praćenja mečeva!

Počev od 5. februara do 30. juna ove godine Janakopulos neće moći da prisustvuje evroligaškim utakmicama, a "rat" koji je vlasnik PAO pokrenuo sada je dobio bar privremeni epilog.

On se prošle godine u više navrata žalio na tretman i suđenje njegovom timu u Evroligi, a posle pretnji navijačima Fenerbahčea je disciplinska komisija takmičenja procenila da škodi interesima Evrolige i kaznila ga.

Janakopulos se između ostalog žalio i posle decembarske utakmice u kojoj je Panatinaikos pobedio Crvenu zvezdu sa 69:63. Tada je suđenjem trojice arbitara Migela Peresa Peresa, Petrija Matila i Sefija Šemeša bio nezadovoljan i rekao da je to "sramota za košarku".

Početkom februara su njegovi igrači bojkotovali himnu Evrolige na utakmici koju je PAO igrao sa Baskonijom. Igrači Panatinaikosa tada nisu izašli na parket tokom intoniranja himne elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading