Teo uživa u Los Anđelesu: Uživam igrajući sa najboljim igračima sveta!

Autor:

Sport

02.03.2018

17:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Miloš Teodosić je u razgovoru za "LA Tajms" priznao da mu je dolazak u NBA ligu jedan od najboljih poteza koje je napravio i da uživa igrajući sa najboljim i protiv najboljih igrača.

RepublikaFoto: twitter.com/CoachCarson
Teodosić se nada da će Klipersi ući u plej-of

Teo je priznao da mu boravak u Los Anđelesu izuzetno prija i da je srećan u NBA ligi.

- Za sada zaista uživam. Srećan sam što sam ovde i uživam igrajući sa najboljim igračima na svetu i protiv najboljih na svetu. Stvarno sam srećan što sam ovde - rekao je Teodosić.

Srpski plejmejker nikada u karijeri nije odigrao više od 48 utakmica u sezoni, a zbog povrede koja ga je zadesila na startu sezone trenutno ima upisan 31 nastup u dresu Klipersa.

- Očekivao sam mnogo bržu i fizički zahtevniju igru ovde. Nije nešto čemu se nisam nadao. To je ono što očekuješ kada igraš protiv najboljih na svetu - dodaje Teo.

Od te 31 utakmice, naš as je 27 puta bio starter, ali sam priznaje da je normalno da u ovako jakom sastavu ima više rotacija.

- Imamo mnogo povređenih igrača. Nemam problem sa tim da ne počinjem utakmicu jer sam u Evropi navikao na to da počnem dva uzastopna meča, a zatim na narednih pet ulazim sa klupe. Za mene to nije posebno bitna stvar jer u principu nije važno ko će početi meč, važno je ko će ga završiti - ističe plejmejker LA Klipersa.

Klipersi će do kraja sezone voditi veliku borbu za ulazak u plej-of, ali bi problem mogao da prestavlja vrlo težak raspored.

- Imamo jako težak raspored ali sam prilično siguran da ovaj tim može do plasmana u plej-of. Biće teško ali nećemo odustati. Borićemo se do se da da uđemo u plej-of - poručuje Miloš Teodosić.

Klipersi imaju skor od 32-28 nakon 60 odigraih utakmica, a u narednih 21 utakmicu potrebno im je barem 10-11 pobeda da bi mogli da razmišljaju o ulasku među osam timova koja idu u doigravanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading