ALIMPIJEVIĆ: Nismo dozvolili da izgubimo

Autor:

Sport

05.03.2018

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Igokee (82:76), a trener Dušan Alimpijević je posle meča izrazio zadovoljstvo što je obezbeđeno prvo mesto pred start plej-ofa ABA lige.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Alimpijević

Crveno-beli su velikom mukom u Laktašima stigli do pobede. Igokea je vodila do početka četvrte četvrtine kada su crveno-beli preokrenuli i zadržali vođstvo do kraja.

- Čestitam Igokei na dobroj utakmici. Namučili su nas sve do poslednje četvrtine. Imali smo nekoliko ovakvih utakmica, ali kvalitet našeg tima jeste to što kada i ne igramo najbolje nađemo put do pobede. I matematički smo obezbedili prvo mesto što je bitno za nas jer će nam to dati prednost domaćeg terena.

On je naglasio da su "unapred upisane", pa ipak ostvarene pobede razlog zašto je Zvezda prva pred plej-of.

- Kada pogledate unazad rezultate, ovakve utakmice su razlog zašto smo na prvom mestu kolo pre kraja. Upravo zbog ovakvih mečeva, u kojima smo bili veliki favoriti u odnosu na protivnike i u kojima nismo dozvolili da izgubimo - dodao je trener Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading