(VIDEO) Jokić o poređenju sa Džejmsom

Autor:

Sport

08.03.2018

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Denvera Nikola Jokić izjavio je da ne voli da ga upoređuju sa jednim od najboljih igrača u NBA ligi Lebronom Džejmsom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jokić je postigao 36 poena na meču sa Klivlendom

Klivlend je pobedio Denver 113:108. Ovaj meč su obeležili Jokić i Džejms. Jokić je postigao 36 poena, a Džejms čak 39.

- Zato je on i najbolji igrač lige u ovom trenutku. Pogodio je nekoliko teških šuteva, jedan od njih preko Vilsona Čendlera, koji ga je u toj situaciji sjajno čuvao. Zapravo, pogodio je dva teška šuta u nizu. Lopta je bila u njegovim rukama kada se odlučivao pobednik - rekao je Jokić i nastavio:

- Ja sam samo radio ono što inače radim. Mada, svi mi u ekipi bismo rado zamenili mojih 36 poena za pobedu. Ili 35, koliko god da sam postigao. Osećam se dobro. Bio sam malo agresivniji, malo otvoreniji za igru. Ali, tako se otvorilo, ništa posebno nisam uradio ili promenio.

Na pitanje novinara da li bi voleo da rešava utakmice kao Džejms, srpski košarkaš je odgovorio:

- Ne igramo mi na isti način. Mislim, ne igramo ni na istoj poziciji. Da imam dobar meč, da sam u takvoj situaciji, verovatno bih voleo da uradim isto što i on, ali... mi smo totalno drugačiji igrači, nije to uporedivo.

Denver se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli Zapadne konferencije NBA lige i prvi je ispod crte za plej-of.

- Imamo mi pritisak od početka sezone. A ja ga, iskreno, ne osećam. Svi pričaju o plej-ofu, samo ponavaljaju 'plej-of, plej-of', ali treba da mislimo samo na prvu narednu utakmicu - istakao je Jokić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading