(FOTO) Verenica princa Harija voli našeg košarkaša od malih nogu: MEGAN MARKL NA SNIMANJU SERIJE SA DIVCEM!

Autor:

Sport

09.03.2018

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verenica britanskog princa Harija, američka glumica Megan Markl objavila je fotografiju iz mlađih dana sa našim proslavljenim košarkašem Vladom Divcem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Megan zna Divca od malih nogu

Megan je izbacila sliku iz perioda kada je imala tek 12 godina i to dok je bila na setu za snimanje serije "Oženjen sa decom" (Married with children) u kojoj se na kratko pojavio i Vlade Divac, koji je u tom periodu igrao u NBA ligi.

Divac se pojavio kao gost u prvoj epizodi osme sezone serije, koja je premijerno prikazana u septembru 1993. godine. U toj epizodi se glumica Kristina Aplgejt (jedna od ćerki glavnog junaka Ala Bandija), koja je igrala lik Keli Bandi u seriji, nabacivala našem košarkašu, koji je tada nastupao za ekipu Los Anđeles Lejkersa.

Nekadašnji kolega oca Megan Markl, Rodžer Dalton, prisetio se tih dana sadašnje verenice princa Harija, koja je na snimanje serija dolazila odmah posle časova u školi.

- Megan se često pojavljivala na setu za snimanje, a kada je prvi put igrala u seriji bila je tek u osnovnoj školi. Otac ju je zvao zenicom svog oka i bila je vrlo slatka. Bilo je teško da uklopimo sve obaveze i držimo porodicu Bandi (iz serije) na okupu. Ovaj posao je veoma težak i zahteva veliki broj sati na snimanju. Ne postoji brza traka za dolazak do željenog cilja - pojasnio je Dalton.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading