(VIDEO) Srbi slavili širom NBA lige!

Autor:

Sport

10.03.2018

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica košarkaša iz Srbije koji su nastupili protekle noći u NBA ligi zabeležili su pobede.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Marjanović i Jokić su se radovali pobedama prethodne večeri

Jokić je bio najbolji, pošto je sa 21 poenom i 6 skokova i asistencija predvodio svoj tim do pobede nad Los Anđeles Lejkersima 125:116. Ovo je bila izuzetno važna pobeda za Denver, koji je konačno prekinuo niz od tri poraza i nastavio trku za prolaz u plej-of.

Nagetsi su prekinuli niz od tri poraza i nastavili borbu za plej-of. Najefikasniji u timu iz Kolorada bio je Džamal Mari sa 22 poena uz osam asistencija.

Odličan je bio i Pol Milsap koji je najavio sjajnu završnicu sezona nakon duge pauze zbog povrede. Postigao je 21 poen uz šest skokova.

Lejkerse je predvodio Bruk Lopes sa 29 poena i pet skokova, 18 je postigao Džulijus Rendl uz šest uhvaćenih lopti i četiri asistencija, 17 je postigao Kantavijus Koldvel-Poup uz devet skokova.

Sakramento je zabeležio pobedu nad Orlandom 94:88 uz 8 poena Bogdana Bogdanovića, koga šut nije služio tako dobro kao u poslednje vreme (3/12 iz igre, 2/8 trojke), ali je imao deset asistencija uz tri skoka i ukradenu loptu.

Uprkos izostanku dvojice startera Kingsi su doneli svom treneru Dejvu Jergeru 200. pobedu u karijeri. Posebno su se istakli Garet Templ sa 23 poena, te Kostas Kufos sa prvim dabl-dablom posle mesec dana sa 18 poena i 13 skokova.

Klipersi su naneli još jedan poraz bledim Kavalirsima rezultatom 116:102 uz ne baš preterano veliki doprinos Srba Miloša Teodosića i Bobana Marjanovića.

Miloš Teodosić je postigao tri poena (1/3) uz šest asistencija i dva skoka, dok je Boban Marjanović ubacio šest poena (3/4) i imao tri uhvaćene lopte i jednu ukradenu, za deset minuta na parketu.

Kod Klipersa se istakao Tobajas Heris sa 23 poena uz sedam skokova i četiri asistencije, ali je posebno dominantan bio Deandre Džordan sa 20 poena i 23 skoka.

Odličan je bio i Montrezl Harel sa takođe 20 poena, po 15 su postigli Ostin Rivers i Lu Vilijams, dok je 14 dodao Sidarijus Tornvel.

Kavse je predvodio Lebron Džejms sa 25 poena, deset skokova, šest asistencija, tri blokade i dve uhvaćene lopte. Pratili su ga Džordan Klarkson sa 21, Leri Nens sa 16 poena uz 12 skokova, te Džej Ar Smit sa 15 poena i pet asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading