POSLE CIBONE - Alimpijević: Da energijom i pristupom zadobijemo poverenje navijača

Autor:

Sport

12.03.2018

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde uspešno su završili ligaški deo ABA lige. Pala je CIbona (107:69). Posle utakmice Dušan Alimpijević bio je zadovoljan.

RepublikaFoto: Starsport

- Pre svega želim da se zahvalim ljudima koji su došli u dvoranu večeras. Lepo je videti da imamo podršku bez obzira što je radni dan. U ovakvim momentima nam mnogo znači podrška. Probaćemo da energijom i pristupom zadobijemo poverenje od strane navijača jer u nedelju počinje plej-of ABA lige koji je za nas najvažniji u sezoni. Utakmica je u nekim segmentima bila dosta dobra, svidela mi se reakcija koju tim pokazuje u ovakvim situacijama - rekao je Alimpijević.

Dilan Enis na ovom meču nije mogao da promaši.

- Sjajna utakmica za nas, igrali smo veoma dobru utakmicu i odlično reagovali na poraz od Barselone. Sve počinje sa dobrom odbranom i ako se lopta dobro kreće u napadu uvek će neko pogađati kao što sam ja sada - zaključio je Amerikanac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading