Alimpijević: Panatinaikos je želeo više pobedu od nas

Autor:

Sport

20.03.2018

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je da je Panatinaikos zasluženo pobedio u meču 27. kola Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević je čestitao rivalu na pobedi

Panatinaikos je ubedljivo slavio sa 91:71, a crveno-belima ostale su minimalne šanse da izbori TOP 8 Evrolige.

- Lepo je uvek igrati ovde, atmosfera je uvek odlična. Mislim da je naš problem bio što smo dozvolili da dešavanja sa tribina utiču na nas na početku utakmice kada smo odmah počeli da zaostajemo - rekao je Alimpijević i nastavio:

- Nemam šta da prigovorim svojim igračima za igru od petog-šestog minuta do sredine treće četvrtine. Panatinaikos je više želeo pobedu od nas, a na kraju su uspeli u tome. Oni su jedan od najboljih timova u Evroligi.

Crvena zvezda će u narednom kolu za dva dana dočekati aktuelnog šampiona Evrope, ekipu Fenerbahčea.

- Neću da se žalim na povrede i izostanke igrača. Imam 12 košarkaša i igramo sa tim što imamo. Ova utakmica je došla u specifičnom trenutku za nas jer se u ABA ligi borimo u plej-ofu. Nama je prioritet da osvojimo ABA ligi i igramo Evroligu dogodine - istakao je Alimpijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading