SRPSKI NBA DERBI: Bjelica bolji od Tea i Bobija

Autor:

Sport

21.03.2018

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veče u NBA ligi obeležio je srpski derbi! Na jednoj strani Nemanja Bjelica protiv Miloš Teodosića i Bobana Marjanovića! "Profesor" se ovoga puta radovao, a njegova Minesota bila je bolja od LA Klipersa 123:109.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ovaj trijumf bio je više nego važan za "vukove". Izabranici trenera Tibodoa vode veliku borbu za plej-of i svaka pobeda do kraja za njih će biti zlata vredna. I Klipersi se bore za doigravanje, pa je ovo na neki način bolan šamar za Riversov sastav.

 

Nemanja Bjelica je na ovom susretu dobio nešto manju minutažu. Na terenu je proveo 22 minuta i za to vreme postigao je dva poena uz osam skokova i dve asistencije.

U redovima Klipersa, Miloš Teodosić je postigao 10 poena, a jednu trojku dao je upravo preko Bjelice. I Teo je na terenu bio 22 minuta. Zaigrao je Boban Marjanović i postigao je četiri poena uz šest skokova, dve blokade i jednu asistenciju.

Najzaslužniji za trijumf domaćina još jednom je bio Karl-Entoni Tauns sa 30 poena , dok je Vigins dodao 27.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading