Partizan nudi novi ugovor Vilijams-Gosu!

Autor:

Sport

22.03.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva sezona u dresu Partizana Najdžela Vilijamsa-Gosa bila je, barem do sada, veoma dorba, navijači su zadovoljni njegovim partijama, a uprava mu sprema novi ugovor, saznaje "Sport klub".

RepublikaFoto: kkpartizan.rs
Vilijams-Gos je motor tima iz Humske

Bivši plej Univerziteta Gonzaga i 55. pik na draftu Jute Džez od prošle godine ima važeći ugovor sa crno-belima do isteka naredne sezone, a klub iz Humske želi da taj rok prolongira na još jednu godinu.

Prema saznanjima "Sport kluba" rukovodstvo Beograđana, koje će od 1. aprila biti jače za Nikolu Lončara, planira 24-godišnjem Amerikancu da predloži nastavak saradnje i u sezoni 2019/20.

Gos-Vilijams je ove sezone skrenuo pažnju na sebe konstantnim partijama i stabilnom formom, zimus ga je tražio i italijanski Vareze, pa izgleda da će Partizan morati da "pojača" ponudu sjajnom Amerikancu ukoliko zaista žele da ga privole na još jednu sezonu.

Nekadašnji student Gonzage u prvoj sezoni u Evrori u ABA ligi je prosečno beležio 16.9 poena, (51.9 % za dva, 46.2 % za tri), uz 3.7 skokova, 7 asistencija, 1.1 ukradenu i 2.7 izgubljene lopte po utakmici (prosečan indeks korisnosti (20.3), dok je u Evrokupu postizao 17 poena, uz 2.8 skokova, 6.7 uspešnih dodavanja, 1.6 ukradenu i 2.9 izgubljene lopte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading