Velika frka u Sakramentu, POLICIJA UBILA NAVIJAČA PRED MEČ SA ATLANTOM!

Autor:

Sport

23.03.2018

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija na ulicama Sakramenta već nekoliko dana je vrlo napeta i mučna, a sve zbog ubistva tamnoputog Stefona Klarka od strane policijskih snaga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemile scene pred halom Kingsa

U nedelju uveče se dogodila pucnjava u ovom gradu u Kaliforniji, prilikom čega je ubijen Klark i to u dvorištu kuće svoje bake i deke, javljaju mediji u SAD.

Ovo je izazvalo pravi revolt kod građana Sakramenta, koji su masovno izašli na ulice i blokirali ulaz u halu pred duel NBA lige između njihovih Kingsa i Atlante Houks.

Utakmica Kingsa i Hoksa je kasnila, a na kraju je ipak odigrana pred malim brojem ljudi koji su uspeli da uđu u dvoranu. Kingsi su pobedili sa 105:90, na tribinama se skupilo jedva 2.000 fanova, iako je skoro svaki meč ove sezone pratilo približno 17.000 ljudi, koliko je i kapacitet dvorane.

Pred meč Vlade Divac i vlasnik Kingsa Vivek Ranadiv su sa igračima stali na sredinu terena i odali počast ubijenom navijaču Klarku.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading