OŠTRO: Predsednik Partizana udario na Vujoševića: Sam je sebi dužan

Autor:

Sport

24.03.2018

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U KK Partizan muku muče sa finansijama... Nikako tim iz Humske da stane na noge. Ovoga puta osvajač Kupa Srbije je u blokadi zbog duga prema Dušku Vujoševiću, Nemanji Gordiću i Ekspo banci. Prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović još jednom je govorio o dugovanjima prema bivšem treneru.

RepublikaFoto: Starsport

- Obaveze koje mi plaćamo su nastale iz perioda Duška Vujoševića. Nismo se videli. Nemam potrebu da razgovaram sa njim. On je rekao šta je njegov stav i šta je njegova želja... Ne pada mi na pamet da razgovaram sa njim. Ja njega ne vređam kao što on vređa mene. Sa 22 godine otvorio sam servis, a danas imam kompaniju koja je prošle godine dobila nagradu za najbolju u Istočnoj Evropi po svim parametrima. Ne želim da Partizan njemu ostane bilo šta dužan. Borićemo se i sa BAT-om. Vujošević ima svoja prava, mi imamo svoja. On ima određenu podršku, što mislim da i zaslužuje, u javnosti, ali na ovakav način funkcionisati stvarno nema smisla - rekao je Mijailović za "Sport klub".

On je nastavio u oštrom ritmu.

- Ispada da je meni pripalo da do 2018. moram da vratim dugove koji su nastali u proteklih deset godina. On verovatno razmišlja da bi ja trebalo iz svoje kompanije da uzmem jedno sedam miliona evra kako bih ispeglao sve njihove gluposti koje su napravili. I to onda nema nikakve veze sa njima, nego ima sa mnom. Ja sam dužan njima, a ne oni meni. To nije istina, oni su sami sebi ostali dužni - zaključio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading