PRŠTI NA TRIBINAMA: Evo kako su delije i grobari dočekali igrače večitih u Čairu (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

17.02.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za finale Kupa Radivoja Koraća.

PRŠTI NA TRIBINAMA: Evo kako su delije i grobari dočekali igrače večitih u Čairu (VIDEO)

Foto: Republika

Igrači večitih se zagrevaju za finale Kupa Radivoja Koraća

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana večeras se u Nišu bore za prvi trofej u sezoni, pošto od 21 čas u Čairu igraju finale Kupa Radivoja Koraća.

U trenutku kada su košarkaši večitih izašli na zagrevanje, sa tribina je usledio vreo doček. Grobari su aplauzom pozdravili crno-bele, a vređanjem crveno-bele, dok je sa suprotne strane hale, na kojoj se nalaze delije, došla potpuno drugačija reakcija.

Na portalu Republika.rs možete uživo pratiti prenos iz Niša.

Večiti derbi u finalu Kupa Radivoja Koraća

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana sastaju se u finalu Kupa Radivoja Koraća (21 čas) u Nišu, što će biti peti susret večitih rivala ove sezone. Dosadašnji rezultat je potpuno izjednačen, jer su i crno i crveno beli slavili po dva puta.

Partizan je bio uspešniji u prvom evroligaškom i AdmiralBet ABA ligaškom derbiju, dok im se Zvezda revanširala u poslednja dva meča.

Favorita nema kada je u pitanju utakmica nad utakmicama, a to su pokazali i bukmejkeri, koji su prvo procenili da su izabranici Željka Obradovića blagi favoriti, a onda su promenili mišljenje i sada je kvota manja na trijumf pulena Janisa Sferopulaosa.

"Parni valjak" će biti oslabljen neigranjem Alena Smailagića, koji ima problem sa virusnom infekcijom, dok kod crveno-belih nije sigurno da li će nastupiti Miloš Teodosić koji muči muku sa povredom skočnog zgloba.

Očekuje nas pravi košarkaški spektakl, a ulog je ogroman, prvi trofej ove godine i možda prekretnica kompletne sezone.

"Žućkovu levicu" brani tim sa Malog Kalemegdana, koji je u prethodne tri sezone dolazio do prestižnog trofeja, a prethodno je tri puta zaredom pehar stizao u vitrine kluba iz Humske.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading