ZVEZDO, TRGNI SE da ne ode mast u propast!

Sport

27.03.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se u Crvenoj zvezdi upali alarm za uzbunu! Košarkaši Mornara iznenadili su izabranike Dušana Alimpijevića u Baru (88:84) i tako nenadano izborili majstoricu u polufinalnoj seriji ABA lige. Crveno-beli nisu ličili na sebe u meču odigranom na Crnogorskom primorju, a ako se ne trgnu do narednog ponedeljka (21.00), za kada je zakazana odlučujuća utakmica u Beogradu, mogli bi da upropaste kompletan sistem koji se godinama gradio!

RepublikaFoto: aba-liga.com
Džoker crveno-belih za finale: Tejlor Ročersti

KVALITET NESPORAN

Na oprez poziva i legendarni Milan Gurović (41), koji ističe da je nedostatak motiva kod igrača u crveno-belom bio najveći problem u Baru.

- Nedopustivo je da igrači Zvezde budu nemotivisani. Nemanja Vranješ (29 poena) odigrao je utakmicu sezone i Mornar je sasvim zasluženo pobedio. Uprkos svemu navedenom, verujem da će crveno-beli završiti posao u majstorici na pravi način. Ne samo to već verujem da će titula biti odbranjena. Prosto Zvezda ima kvalitet, niko u regionu nema trio poput Ročestija, Antića i Feldina. Razumem da je i umor bio problem, ali će biti bolje u nastavku!

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija: Foto

ZBIJANJE REDOVA

Slično razmišlja i Dragan Kapičić (69), koji je pohvalio Mornar, ali i istakao da očekuje da crveno-beli zbiju redove.

- Mornar je dosta uložio i ta uložena sredstva se isplaćuju. Zaista su odigrali izvanredan meč, dobar dan su imali, iskoristili su sve slabosti Beograđana. Crveno-beli očigledno imaju veći kvalitet koji moraju da dokažu u narednom meču. Očekujem da ne bude problema i da bude borba za još jednu titulu.

Podsetimo da su crveno-beli upisali svega tri poraza za celu sezonu u ligaškom delu takmičenja na Jadranu. Pobednik ABA sledeće godine biće učesnik Evrolige.

TRENUTNE KVOTE ZA OSVAJANJE ABA LIGE KVOTE ZA OSVAJANJE PRED POLUFINALE
Crvena zvezda 1,45 Crvena zvezda 1,35
Budućnost 5,00 Budućnost 6,00
Cedevita 8,00 Cedevita 7,25
Mornar 18,00 Mornar 20,00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading