Teodosić završio sezonu?

Autor:

Sport

29.03.2018

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lako bi moglo da se desi da je košarkaška sezona završena za Miloša Teodosića, osim ukoliko se dogodi da Klipersi i bez njega u timu uspeju da se domognu plej-ofa NBA lige

Ilustracija: Foto

Teodosića čeka u petak pre podne po našem vremenu novi pregled kod lekara, posle kojeg će se znati kolika ga pauza čeka.

Ipak, pošto je timu iz Los Anđelesa ostalo još samo sedam utakmica do kraja šampionata, a na tabeli Zapadne konferencije je ispod crte, doduše sa pobedom manje od Jute, lako bi moglo da se dogodi da se Teodosić ove sezone više ne vrati na teren.

- Miloš je igrao sjajno u poslednje vreme. Proradio mu je šut, a poboljšao je i ostale segmente u igri. Nažalost, ponovo se povredio i neće igrati neko vreme - razočarano je konstatovao trener Klipersa Dok Rivers.

Srpski plej je u pet poslednjih utakmica pre povrede imao prosečan učinak od 12,6 poena i 2,8 asistencija, uz 48,8 odsto šuta iz igre, 48,1 odsto za tri poena i 80 odsto sa linije za slobodna bacanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading