DOBRIĆ BLISTA OD SREĆE: Hvala navijačima. Cilj je svima poznat, idemo po titulu!

Autor:

Sport

02.04.2018

21:43 >> 23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Dobrić zahvalio je navijačima na podršci u majstorici polufinala plej-ofa protiv Mornara.

RepublikaFoto: Starsport
Dobrić slavi pobedu sa navijačima Zvezde

Crvena zvezda je slavila sa 88:69 i izborila je finale plej-ofa gde će igrati protiv Budućnosti. Na ovom meču briljirao je Dobrić, koji je postigao 19 poena.

- Ovo je bila odlična utakmica. Naš cilj je svima poznat. Idemo po titulu. Sigurno neće biti lako protiv Budućnosti i zato nam je potrebna pomoć publike kao protiv Mornara - rekao je Dobrić posle utakmice i nastavio:

- Odradili smo prvi korak ka cilju sa početka sezone. Bitna pobeda pred našim navijačima. Nadam se da će doći i u ovom broju i u finalu. Tako se namestilo da sam ja dao neke poene. Neko će danas, neko u sledećoj.

Košarkaši Zvezde su imali veliku podršku navijača, koji su u više navrata skandirali Dobriću.

- Naravno da znači podrška navijača, svim igračima pa i meni. Bitno je da kao tim igramo dobro i da ostvarimo stvari koje smo dogovorili - dodao je košarkaš Zvezde.

Alen Omić bio je oduševljen atmosferom u Pioniru.

- Znali smo da nam je finale cilj, Zvezdi je tamo i mesto. Navijači su bili sjajni, naš su šesti igrač, treba nam njihova pomoć i za finale. Oni su najbolji na svetu i teraju nas da igramo iznad realnih mogućnosti - rekao je Omić.

On je istakao da je zadovoljan u Zvezdi.

- Srećan sam ovde. Igram za najbolji klub, moram da dajem sve od sebe, drago mi je što igram sve bolje. Momci su sjajni, od prvog dana svi su me super primili. Ja sam sa Balkana i nije bilo teško da se prviniknem - naveo je centar crveno-belih.

Finalna serija plej-ofa igra se na tri pobede.

- Očekujem da u svaki meč uđemo sa većom željom da pobedimo od protivnika, uz maksimalan pristup ne može niko da nas pobedi. Naravno, uz publiku je sve lakse - zaključio je Omić.

Prvi meč između Zvezde i Budućnosti biće odigran 9. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading