ŠTA ĆE REĆI MILIČIĆ?! Legendarni NBA centar tvrdi: Darka je trebalo DOBRO ISTUĆI...

Autor: M. M.

Sport

17.04.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rašid Valas se prisetio bivšeg saigrača.

ŠTA ĆE REĆI MILIČIĆ?! Legendarni NBA centar tvrdi: Darka je trebalo DOBRO ISTUĆI...

Foto: Starsport

Darko Miličić se nije proslavio u NBA ligi, iako je svojevremeno izabran kao drugi pik na draftu. Ipak, o njemu se do dana-današnjeg govori "preko bare".

Ovog puta pominjao ga je Rašid Valas, čuveni krilni centar koji je bio poznat po svom temperamentu. Za razliku od Karmela Entonija, koji ne može da se pomiri sa činjenicom da je Darko izabran pre njega, Valas je nahvalio srpskog centar i aktuelnog člana uprave KK Crvena zvezda.

- Darko je bio jedan od onih igrača koje ste morali da prebijete da bi ga iznervirali i onda bi počeo da igra. Darko je mogao da spusti loptu u dribling sa krila, da napravi nekoliko poteza, završavao je akcije levom i desnom rukom, imao je dobar šut za tri. Ali jednostavno nije imao samopouzdanja - počeo je u podkastu kod Gilberta Arenasa svoju priču Rašid Valas, pa dodao: 

- Svi znamo kako NBA treneri mogu da unište igraču samopouzdanje i to brzo. Ako niste spremni za to mentalno, što on nije bio jer je došao odakle je došao sa 16-17 godina... A sada je trebalo da bude glavni? Mislim da nije bila toliko ogromna greška kako svi pričaju o tome kada je Džo Dumars izabrao njega umesto Mela. On je u tom momentu bio ono što nam je bilo potrebno.

Od Detroita, preko Orlanda, Memfisa i Njujorka do Minesote i Bostona, Darko Miličić se nigde nije snašao u potpunosti i ispunio svoj raskošan potencijal s početka profesionalne karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading