Dobrić, pa svi ostali: EVO KO JE BIO NAJBOLJI U MAJSTORICAMA ABA LIGE

Autor:

Sport

03.04.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polufinalne serije ABA lige između Budućnosti i Cedevite, odnosno Crvene zvezde i Mornara donele su mnogo uzbuđenja, a izabrani su i najbolji iz trećih utakmica između ovih klubova.

RepublikaFoto: Starsport
Dobrić odigrao možda i partiju sezone protiv Mornara

U finale su se plasirali Budućnost i Crvena zvezda pobedama u majstoricama pred svojim navijačima, a finalna serija počinje 9. aprila duelom dve ekipe u hali "Pionir".

Najviše se istakao Ognjen Dobrić koji je bio pokretačka snaga Zvezde u trećoj utakmici protiv Mornara sa indeksom korisnosti 23.

Nemanja Vranješ (Mornar) postigao je najviše koševa - 23, dok su po sedam skokova zabeležili Milko Bjelica (Crvena zvezda), Strahinja Mićović (Mornar) i Andrija Stipanović (Cedevita).

Tejlor Ročesti (Crvena zvezda) je bio odličan. Obeležio je meč protiv Barana sjajnim asistencijama. Podelio ih je sedam svojim saigračima.

Čak sedmorica košarkaša imala su po dve ukradene lopte - Branko Lazić, Matijas Lesor, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac (Crvena zvezda), Strahinja Mićović, Derek Nidam (Mornar) i Roko Leni Ukić (Cedevita).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading