VUJOŠEVIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO ZVEZDU: Bivši trener Partizan nikad iskreniji!

Autor:

Sport

19.04.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Govorio o porazu crveno-belih u Istanbulu.

VUJOŠEVIĆ BRUTALNO ISPROZIVAO ZVEZDU: Bivši trener Partizan nikad iskreniji!

Foto: Starsport

Evroliga je za Crvenu zvezdu završena na veoma neuspešan način, porazom od čak 45 poena razlike od Anadolu Efesa (100:55) u Istanbulu. Ovaj meč je imao značajan uticaj i na Partizan, koji je bio u situaciji da mu je pobeda crveno-belih bila neophodna kako bi se plasirao u plej-in.

U emisiji 360 stepeni na N1 televiziji, najtrofejniji trener Partizana, Duško Vujošević, dao je veoma jasan odgovor na pitanje novinara o Zvezdinom meču u Istanbulu. Vujošević je istakao da od određenog momenta, tačnije od 2012. godine, ne voli Crvenu zvezdu zbog njenog povlašćenog statusa.

- Od određenog momenta, recimo 2012. godine ne volim Crvenu zvezdu zbog njenog povlašćenog statusa. Bio sam predsednik Sportskog društva Partizan, osetio sam to na svojoj koži. Što se mene tiče, mogli su da izgube i 100 razlike - poručio je Vujošević.

Ovaj stav jednog od najistaknutijih trenera u istoriji crno-belin pokazuje duboku podeljenost između dva najveća srpska kluba, što dodatno pojačava rivalstvo i tenzije među njihovim navijačima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dule Popović

19.04.2024 23:08

Ha,ha, ljuti se na Zvezdu od kad je počela da osvaja titule i redovno ih dobija...kao malo dete !