NIKADA MU NEĆE OPROSTITI USPEHE: Amerikanci još jednom ponizili Jokića - evo šta traže od njega da bi ga proglasili najboljim!

Autor: Vladimir voirh

Sport

24.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li Ameri ikada priznati da je Srbin bolji od njih?

NIKADA MU NEĆE OPROSTITI USPEHE: Amerikanci još jednom ponizili Jokića - evo šta traže od njega da bi ga proglasili najboljim!

Foto: Twitter.com/printscreen

Nikola Jokić, srpski košarkaš koji već godinama dominira NBA ligom, i dalje izaziva žestoke rasprave o svom mestu u istoriji ove prestižne lige. Iako je predvodio Denver Nagetse do titule prošle sezone, nekima to nije dovoljno da ga smatraju najboljim centrom svih vremena.

Lu Vilijams, trostruki najbolji šesti igrač NBA lige, ističe da je za njega neprikosnoveni centar Šakil O'Nil:

- Još uvek živim u svetu gde je Šakil O'Nil najbolji centar kojeg sam ikada video... Tačka. Nema nauke o tome. Kada dođe dan i budem video Jokića da lomi tablu, možda ću i promeniti mišljenje - istakao je Vilijams.

 

 

U aktuelnoj plej-of seriji, Jokić i Nagetsi imaju prednost od 2:0 protiv Los Anđeles Lejkersa, a srpski košarkaš beleži impresivne statistike. Sa prosečno 29,5 poena, 16,0 skokova i 8,5 asistencija u prve dve utakmice, Jokić nastavlja da potvrđuje svoj neverovatan talenat i uticaj na igru.

Nikola Jokić ostaje centralna figura NBA lige, intrigirajući ljubitelje košarke širom sveta svojim neverovatnim veštinama i doprinosom timu. Njegova borba za još jednu MVP titulu i odbranu prstena samo dodatno potvrđuje njegovu izuzetnost i uticaj na savremenu košarku.

Da podsetimo, u drugom susretu polufinalne serije NBA lige Denver je rezultatom 101:99 savladao ekipu LA Lejkersa, a pobedonosni poen postigao je Džamal Marej u poslednjoj sekundi meča

Tokom navedenog meča Nikola Jokić je zabeležio učinak od 27 poena, 20 skokova i 19 asistencija.

Naredna, treća utakmica između LA Lejkersa i Denvera igra se u noći četvrtka i petka u 4.00 ujutro po srpskom vremenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading