PARTIZAN BACIO OKO NA ISKUSNOG PLEJA: Željko bi ga rado video u Partizanu - nekada je nastupao u Mongoliji!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.04.2024

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

sklapanje mozaika za sledeću sezonu već je počelo.

PARTIZAN BACIO OKO NA ISKUSNOG PLEJA: Željko bi ga rado video u Partizanu - nekada je nastupao u Mongoliji!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana aktuelnu sezonu u Evroligi okončali su na poziciji koja im nije omogućila plasman barem u plej-in fazu, a nakon gubitka trofeja u Kupu Radivoja Koraća, predstoji im velika borba prvo za "jadranski prsten", a zatim i titulu šampiona Srbije koja već puu deceniju "ne stanuje" u Humskoj.

I pored predstojećih odlučujućih mečeva Partizan već sada uveliko radi na formiranju ekipe za narednu takmičarsku godinu.

Nedavno se pojavila informacija da su crno-beli zainteresovani za košarkaša Bajerna, Serža Ibake (34) kojem Bavarci neće praviti problem ukoliko odluči da promeni sredinu, a sada je novo ime isplivalo na površinu kada je u pitanju aktuelni regionalni košarkaški šampion.

Naime, strateg crno-belih Željko Obradović želi u svojim redovima da vidi plejmejkera španske Valensije Krisa Džonsa.

 

 

- Kris Džons:

Datum rođenja: 10. april 1993. godine

Mesto rođenja: Garlend, Teksas - SAD

Pozicija u timu: plejmejker

Igračka karijera: Tuv Ajmang (Mongolija), Bazel (Švajcarska), Mons (Belgija), Bursaspor (Turska), Makabi Tel Aviv (Izrael), ASVEL (Francuska), Valensija (Španija)

Reč je o iskusom tridesetjednogodišnjem košarkašu koji je u Evropi nosio opremu švajcarskog Bazela, belgijskog Monsa, Burse, Makabija iz Tel Aviva i francuskog ASVEL-a, a u posledne dve sezone nosi dres Valensije.

Ove sezone u Evroligi prosečno postizao 12,7 poena uz 2,1 skok i 4,2 asistencije.

Ostaje da se, kao i u slučaju Serža Ibake, trenutna nagađanja u narednom periodu potvrde sklapanjem dogovora, ili će sve ostati samo u domenu medijskih spekulacija. Vreme pred nama će dati odgovor na navedeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading