ODLAZI U AMERIKU: Još jedan igrač bi mogao u NBA!

Autor:

Sport

25.04.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To im je treći.

ODLAZI U AMERIKU: Još jedan igrač bi mogao u NBA!

Foto: Starsport

Fantastična sezona za košarkaše Mege

Košarkaši Mege su ostvarili izuzetan uspeh tokom ove sezone, pod vođstvom trenera Marka Baraća. Klub je zauzeo četvrto mesto u regularnom delu AdmiralBet ABA lige, a zatim su impresivnom igrom u četvrtfinalu plej-ofa eliminisali Cedevita Olimpiju sa 2:0 u seriji.

Andrija Jelavić i Nikola Đurišić na NBA draftu

Dvojica ključnih igrača tokom cele sezone bili su Andrija Jelavić i Nikola Đurišić, koji su pružali konstantno dobre partije. Od ranije je poznato da će se ove mlade nade košarke naći na predstojećem NBA draftu, što predstavlja veliko priznanje za njihov talenat i rad.

Timotej Malovec - novi biser


Međutim, tu nije kraj, pošto je pored Jelavića i Đurišića, Timotej Malovec takođe skrenuo pažnju na sebe partijama ove sezone i odlučio da izađe na NBA draft. Slovački košarkaš je stigao iz Intera iz Bratislave 2022. godine, a ove sezone je prosečno beležio 4,9 poena i 2,7 skokova po meču. Njegov izlazak na draft je potvrdio vlasnik Mege, Miško Ražnatović, putem svog zvaničnog profila.

Reprezentativno iskustvo Timoteja Maloveca

Pored svih klubskih dostignuća, Malovec je takođe imao uspeha na reprezentativnom nivou, prošavši kroz sve selekcije Slovačke. Nedavno je dobio priliku da obuče dres seniorske reprezentacije, što predstavlja veliku čast za ovog mladog igrača. Videćemo kako će proći na draftu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading