BIVŠI TRENER ZVEZDE OSTAO BEZ ANGAŽMANA! Poznat i naslednik!

Autor:

Sport

25.04.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomalo i iznenađujuće...

BIVŠI TRENER ZVEZDE OSTAO BEZ ANGAŽMANA! Poznat i naslednik!

Foto: KK Crvena zvezda

Kapiten Branko Lazić i trener Vladimir Jovanović

Nova promena na klupi Igokee

Košarkaški klub Igokea izazvao je iznenađenje odlukom o prekidu saradnje sa doskorašnjim trenerom Vladimirom Jovanovićem. Glavni povod za ovakav potez bio je poraz od Bosne u lokalnom prvenstvu, praćen eliminacijom od strane Partizana u četvrtfinalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Iako se Igokea nalazi na vrhu tabele prvenstva Bosne i Hercegovine, uprava kluba je donela odluku o smeni trenera. Njegovo mesto će zauzeti Marko Cvetković, koji će debi imati na predstojećem meču protiv ekipe Širokog.

Naslednik sa uspešnim prethodnim angažmanom

Republika

Foto: Starsport

Vlada Jovanović


Marko Cvetković preuzima vođenje tima nakon što je u januaru 2023. godine postavljen za trenera Igokee. Tokom svog prethodnog mandata, Cvetković je uspeo da ostvari značajne rezultate, uključujući osvajanje nacionalnog prvenstva i Kupa Bosne i Hercegovine. Ovo iskustvo i prethodni uspesi čine ga obećavajućim izborom za novog vođu tima.

Reakcije javnosti i očekivanja od novog trenera

Očekivanja od Marka Cvetkovića su visoka, s obzirom na njegove prethodne uspehe sa timom. Navijači se nadaju da će novi trener uspeti da održi pozitivan trend rezultata i da će Igokea nastaviti da dominira u domaćim takmičenjima. Sa debi nastupom protiv ekipe Širokog, Cvetković će imati priliku da pokaže svoje taktičke veštine i vođstvo u borbi za novu pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading