LJUBIMAC GROBARA PSOVAO MRTVU MAJKU ZVEZDINOM DŽELATU: Ozbiljan skandal u Evroligi

Autor:

Sport

26.04.2024

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvat Hezonja brutalno izvređao Slovenca Pukla.

LJUBIMAC GROBARA PSOVAO MRTVU MAJKU ZVEZDINOM DŽELATU: Ozbiljan skandal u Evroligi

Foto: Starsport

Partizan - Real Madrid

Košarkaši Reala pobedili su Baskoniju sa 101:90 u drugom meču četvrtfinala Evrolige i tako došli na korak do fajnal-fora u Berlinu. Međutim, osim duela dve španske ekipe, nažalost, meč je obeležio i verbalni duel Hrvata i Slovenca. Naime, u glavnim ulogama bili su košarkaš Mario Hezonja, inače ljubimac Partizanovih grobara, i slovenački sudija Saša Pukl, koji je često bio na meti osuda Crvene zvezde označen kao njen dželat.

Naime, hrvatski internacionalac je tražio prekršaj u jednoj situaciji pod košem protivnika pri rezultatu 93:75. On je oštro dobacivao Puklu tražeći faul, a onda se nije smirio ni nakon dobijene tehničke. Seo je na klupu, gde su saigrači i treneri Reala pokušali da ga urazume jer je meč bio uveliko odlučen, ali nisu uspeli. Potpuno izgubivši kontrolu, Hezonja je nastavio da besni i posle isključenja, pa je na putu ka svlačionici zastao pred tunelom i okrenuo se ka Puklu, da bi ga dobro razumeo i pročitao sa usana šta mu je poručio.

Je*em ti mrtvu mater - rekao je između Hezonja.

 


 

 

Inače Hezonja je u drugom trijumfu Reala nad Baskonijom ubacio sedam poena, uz šut za tri 1/4, a daleko najbolji igrač njegovog tima bio je Fakundo Kampaco sa 24 poena, sedam asistencija, četiri skoka i indeksom korisnosti 33. U timu Baskonije srpski internacionalac Vanja Marinković ubacio je 20 poena, ali njegovo sjajno veče u Madridu nije bilo dovoljno da tim Duška Ivanovića stekne vredni "brejk" pred meč u svojoj "Fernando Buesa" areni u sredu, 1. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading