Sparsi pali posle produžetka u LA-ju

Autor:

Sport

05.04.2018

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednji duel noći sreda na četvrtak u NBA doneo nam je veliku borbu i pobedu Los Anđeles Lejkersa protiv San Antonio Sparsa.

RepublikaFoto: twitter.com/CBS Los Angeles ‏
Ilustracija: Foto

Los Anđeles Lejkersi savladali su na svom parketu San Antonio Sparse 122:112, nakon produžetka.

Konstantno su se ekipe smenjivale u vođstvu, ali niko nije uspevao da se značajnije "odlepi". Sve vreme meča gledali smo požrtvovanu borbu i nadigravanje, a na kraju je meč uz rezultat 108:108 otišao u produžetak.

Sparsi su u dodatnom vremenu bili potpuno podređen tim, a Lejkersi su na kraju došli do zaslužene pobede.

Kajl Kuzma je predvodio tim iz "grada anđela" sa 30 poena, Kentavius Kaldvel Poup je dodao 21, a Čening Fraj 19. Među Sparsima je najefikasniji bio Lamarkus Oldridž sa 28 poena i devet skokova, Dejon Marej je zabeležio dabl - dabl sa 23 poena i 10 skokova, a Pau Gasol sa 11 poena i 12 skokova.

Sparsi neće po lepom pamtiti boravak u Los Anđelesu u ova dva dana jer su poraženi od oba tima iz ovog grada pa sada imaju skor 45 - 34, a Lejkersi su prekinuli niz od tri poraza i njihov skor je 34 - 44.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading