POLITIKA GURNULA SPORT U DRUGI PLAN: Finalna serija ABA lige se odlaže?!

Autor:

Sport

05.04.2018

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalna serija ABA lige između košarkaša Crvene zvezde i Budućnosti mogla bi da bude pomerena zbog održavanje predizborne konvencije Mila Đukanovića u SC Morača u vreme odigravanja duela dva tima.

RepublikaFoto: twitter.com/ABA Liga
Košarkaši Crvene zvezde i Budućnosti u drugom planu zbog politike

Kao što smo već objavili i kako stoji na zvaničnom sajtu ABA j.t.d. lige finalne utakmice u Beogradu bi trebalo da se igraju 9. i 10. aprila, odnosno 12. i 13. aprila u Podgorici, dok bi se eventualna ‘majstorica’ igrala 15. aprila ponovo u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ono što je problem u čitavoj priči jeste što će nekoliko dana pre održavanja predsedničkih izbora (zakazani za 15. april) biti održana predizborna konvecnija DPS-a Mila Đukanovića upravo u domu košarkaša Budućnost, SC "Morači", za 12. april.

Trenutno jedino rešenje jeste da se početak serije odloži za jedan dan, pa da prva utakmica bude odigrana 10.  aprila u Beogradu, pa bi se serija u Podgorici nastavila dan nakon unapred zakazane političke konvencije.

Tako bi se konvencija Mila Đukanovića ipak održala u četvrtak, zatim dva duela u ‘Morači’ igrala u petak i subotu, a eventualni peti meč 16. aprila, dan nakon predsedničkih izbora u Crnoj Gori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading