ALIMPIJEVIĆ: Čuvali smo energiju, SADA SLEDI ONO NAJVAŽNIJE!

Autor:

Sport

05.04.2018

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde porazom od CSKA su stavili tačku na ovogodišnje takmičenje u Evroligi. Trener Dušan Alimpijević ipak nije previše očajavao, već je duel sa "armejcima" iskoristio da isproba neke kombinacije pred finalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević: Ovo su najvažniji momenti u sezoni

Zvezda je odigrala vrlo dobrih 30 minuta u ruskoj prestonici, a Alimpijević je i pored poraza 92:81 imao razloga za zadovoljstvo igrom svojih momaka.

- Bila je dobra utakmica za nas, u važnom momentu. Celu utakmicu se nismo predavali. Ipak, morao sam da sačuvam energiju mojih igrača jer dolazi najvažniji period  ove sezone, a to je finale regionalnog takmičlenja - istakao je Alimpijević.

On je poželeo puno sreće protivniku u narednoj TOP 8 fazi Evrolige.

- Imali smo dobru energiju u napadu. Takođe, i odbrana je bila na zadovoljavajućem nivou. Bilo je još nekoliko dobrih svari, solidno smo kontrolisali skok, bilo je i dobrih asistencija. želim sve najlepše ekipi CSKA, koja će najverovatnijie igrati na fajnal foru. Biću slobodan da ovu ekipu nazovem pravom košarkaškom mašinerijom - dodao je trener crveno-belih.

Posle 30. kola Evrolige crveno-beli imaju 3 dana odmora, a već 9. aprila očekuje ih prva utakmica finala ABA lige u kojoj dočekuju podgoričku Budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading