(VIDEO) SRPSKI NBA "RAT": Maestralni Jokić slomio Bjelici srce

Autor:

Sport

06.04.2018

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić vodi Denver ka plej-ofu! U veoma važnom meču u borbi za doigravanje Nagetsi su bili bolji od Minesote našeg Nemanje Bjelice - 100:96.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Tokom celog veča vodila se velika borba. Oba tima bila su svesna važnosti ovog susreta. Sada su izjednačeni a igraće u poslednjem meču ligaškog dela koji bi moga da bude presudan.

Jokić je na ovom meču postigao 16 poena, stigao je do 14 skokova i devet asistencija. Imao je jednu blokadu i krađu. Srbin je postigao jednu trojku iz šest pokušaja.  Mladi Somoborac je posle ofanzivnog skoka postigao poene koji su rešili pitanje pobednika na ovom susret.

Sa druge strane Nemanja Bjelica je susret završio sa 10 poena uz sedam skokova i tri asistencije. Do kraja NBA lige vodiće se velika borba.

Do međusobnog duela Bjelicu i Minesotu čeka gostovanje Lejkersima, pa meč protiv Memfisa, a Jokić i Denver Nagetsi gostuju Klipersima pa igraju protiv Portland. Oba tima imaju skor 44-35.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading