SRAMNA IZJAVA GAZDE PANATINAIKOSA: Željko Obradović je mrtav za mene!

Autor:

Sport

07.04.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos žestoko je izvređao srpskog trenera Željka Obradovića, koji je sa "zelenima" pet puta bio šampion Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ
Janakopulos je ljut na Srbina

Obradović je od 1999. do 2012. godine vodio Panatinaikos, a sa ovim klubom osvojio je sve što se moglo osvojiti. Između ostalog, Srbin je sa "zelenima" pet puta pokorio Evropu.

Janakopulos je za grčke medije rekao da je srpski trener "mrtav za njega", kao i da Obradović nije najzaslužniji što su "zeleni" iz Atine dominirali u tom periodu.

- On je bio samo najvažnije oruđe, a ne neko ko je tvorac uspeha. Iza svakog rezultata stoji porodica Janakopolus i navijači i dodao:

- Kada mi je rekao da neće da ostane, bilo je to 2012. godine, on je za mene 'umro' kao čovek. Dok god sam u klubu, Obradović će biti samo gost u OAKA areni. Ništa više od toga.

Dimitris Janakopulos podigao je mnogo prašine ove sezone u Evroligi. On je optužio čelnike ovog takmičenja da nemaju ravnopravan tretman prema svima, kao i da je njegov klub u podređenom položaju u odnosu na rivale.

Janakopulos je pretio i da će PAO napustiti takmičenje, a u februaru suspendovan je na godinu dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading