MOKA ZAGRMEO ZBOG DŽEJMSA NANELIJA: Slavnić ŠOKIRAO izjavom povodom udaranja Stefana Lazarevića u glavu

Autor:

Sport

19.05.2024

17:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda ovaj napad uporedila sa incidentom kada je Lesor nasrnuo na Petruševa.

MOKA ZAGRMEO ZBOG DŽEJMSA NANELIJA: Slavnić ŠOKIRAO izjavom povodom udaranja Stefana Lazarevića u glavu

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana Džejms Naneli udario je pesnicom u glavu igrača Crvene zvezde Stefana Lazarevića između dva treninga ekipa u Areni! Kako je u pitanju nanošenje teških telesnih povreda, jer je srpskom beku rasečena glava i deformisano mu lice, napadom Amerikanca se pozabavila i policija.

Republika

Foto: Republika/ Printskrin

Naneli i Lazarević u klinču posle udarca

Sve se odigralo prilikom smene ekipa Crvene zvezde i Partizana na šuterskom treningu. Dok su se igrači mimoilazili, odnosno dok je Amerikanac prolazio pored svlačionice crveno-belih, izašao je Srbin i oni su nešto razgovarali. Navodno, Lazarević je pitao Nanelija zašto ga je davio na prethodnom meču, da bi Amerikanac "odgovorio" pesnicom u glavu. Kada su izašli iz kadra, kao što se na vidi snimku nadzornih kamera Arene, Naneli je verovatno udario Lazarevića i nastao je haos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @podzemlje.republika

 

Imajuću sve ovo u vidu, malo koji pravi ljubitelj košarke je mogao da ostane ravnodušan. Tim pre što je agresor stranac na privremenom radu u našoj zemlji, a žrtva srpski košarkaš. Jedan od njih je i legenda Zvezde Zoran Moka Slavnić. Poznat po britkom i oštrom govoru, bez dlake na jeziku, Moka je u razgovoru za Republiku prokomentarisao Nanelijev napad na Lazarevića.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Moka Slavnić

- Ovakva reakcija Nanelija ukazuje na stravičnu tenziju u redovima Partizana pred treću utakmicu, možda i poslednju u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige. Ne znam šta je potrebno da nekoga udariš tako krvnički sa onakvim posledicama. Možda je Lazarević njemu nešto rekao, ali opet, to ne sme biti razlog. Kaži i ti njemu - počeo je Moka neuobičajeno blago za njega, pa nastavio:

- Trener Željko Obradović očigledno nije uspeo da smiri ekipu pred važan meč. Oni znaju da moraju da pobede, nemaju prava na grešku, dok Zvezda sme sebi da dozvoli dva poraza u gostima pa da slavi opet pred svojim navijačima. Zato su tenzije kod Zvezde manje, pa su čak svi smirili incident. Sve ovo pokazuje katastrofalne odnose između Zvezde i Partizana.

Republika

Foto: kkcrvenazvezda

Posledice udarca: Stefanovo krvavo lice

Pitali smo Slavnića da nam uporedi ovaj incident sa onim kada je Matijas Lesor nasrnuo na Filipa Petruševa, pa su i tada posla imali državni organi jer je policija i njih dvojicu saslušavala.

Republika

Foto: Starsport

Sukob Lesora i Petruševa

- Taj incident je skroz drugačiji od ovog. Ovaj je gori! Ono je bilo na terenu, u žaru borbe. Ovo je prešlo sve granice kada su igrači počeli da se udaraju po hodnicima. Ali nije moje da sudim i presuđujem. Ja sam živeo i igrao u drugom vremenu kada se ovako nešto nije dešavalo - zaključio je Moka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading