DA LI JE OVO DOKAZ DA JE LAZAREVIĆ NEVIN!? Igrač Partizana je VEĆ JEDNOM NASRTAO na Zvezdinog, a SAMO JEDAN je odmah pritrčao da smiri situaciju! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.05.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo može razjasniti celu situaciju!

DA LI JE OVO DOKAZ DA JE LAZAREVIĆ NEVIN!? Igrač Partizana je VEĆ JEDNOM NASRTAO na Zvezdinog, a SAMO JEDAN je odmah pritrčao da smiri situaciju! (VIDEO)

Foto: Starsport

Matijas Lesor napada Filipa Petruševa

Džejms Naneli udario je pesnicom u glavu Stefana Lazarevića u hodniku ispred svlačionica u Areni. Sve se, navodno, odigralo prilikom smene ekipa Crvene zvezde i Partizana na šuterskom treningu. Dok su se igrači mimoilazili, Lazarević je pitao Nanelija zašto ga je davio na prethodnom meču, da bi Amerikanac "odgovorio" pesnicom u glavu.

Kako se na snimku vidi, u trenutku kada Naneli prolazi pored Zvezdine svlačionice iz nje izlazi baš Lazarević. Njih dvojica razgovaraju, a onda izlaze iz kadra dalje kroz hodnik. U tom hodniku Arene očigledno udara prvotimca Zvezde. Zatim se vide kako iz svlačionice izlaze ostali košarkaši Zvezde i očigledno ih razdvajaju.

Ko je kriv, ostaje na nadležnima da presude, ali, ako je sudeći po dešavanjima iz prethodne sezone, već se može naslutiti da je Lazarević bio nevin u ovoj situaciji.

Naime, u meču regularnog dela AdmiralBet ABA lige između večitih rivala prošle godine, atmosfere između dva tabora su takođe bile uzavrele, a sve je kulminiralo na samom kraju meča. Partizan je već osigurao pobedu, a onda je Matijas Lesor iz čista mira dva puta silno odgurnuo Filipa Petruševa kada su sudije odsvirale kraj. Svima je poznato šta se dogodilo nakon toga, ali ono što je interesantno jeste da je samo jedan igrač istog momenta pritrčao da smiri situaciju - a, to je upravo bio Stefan Lazarević. Prvotimac crveno-belih se zaleteo i racionalno smirio Lesora da ne napravi veći haos zadržavajući ga sa obe ruke na centru terena, bez nasilnih poteza.

Sudeći po ovoj situaciji, Lazarević nema "kratak fitilj" i teško da bi sebi dozvolio ovakav ispad kao danas. Ipak, svakome se dešava "žuta minuta", pa ne treba ni isključiti da je, nakon što ga je Naneli na prošlom meču davio, Zvezdin igrač hteo da mu se revanšira. Ostaje da vidimo kako će se situacija razvijati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milan

19.05.2024 21:37

Ciganska namestaljka,zrtvovali najgoreg da bi nam izbacili najboljeg