"PARTIZAN NIJE NI U KAKVOM PREKRŠAJU": Crno-beli potvrdili da se JARAMAZ OBRATIO ELPA

Autor:

Sport

21.05.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Humske kažu da je sve razrešeno. Nesuglasice nastale, navodno, zbog drugog razloga.

"PARTIZAN NIJE NI U KAKVOM PREKRŠAJU": Crno-beli potvrdili da se JARAMAZ OBRATIO ELPA

Foto: Starsport

Ognjen Jaramaz u dresu Partizana

Ognjen Jaramaz zaratio je sa Partizanom zbog trenera Željka Obradovića! Kako je Republika ekskluzivno objavila, bek je tužio klub u kojem igra Asocijaciji evroligaških igrača (ELPA) zbog Žocovih metoda.

Navodno, Jaramazu je zasmetalo kako i kada im Obradović zakazuje treninge, odnosno termini kada košarkaši moraju da budu u hali. Ono što je ostalo nedorečeno u prijavi, a što će Ognjen verovatno morati da objasni na eventualnom saslušanju, ako do njega dođe, ili u dopuni dokumentacije, je to da li je Žoc držao treninge previše rano, previše kasno, ili je možda držao igrače u hali duže nego što je to predviđeno i uobičajeno.

Republika

Foto: Starsport

Nema zle krvi: Ognjen Jaramaz i Željko Obradović

I Partizan nam je potvrdio da je Jaramaz kontaktirao ELPA, ali drugim povodom, te da su nesuglasice rešene i da problema sa Ognjenom nema, odnosno da niko ne sumnja u metode najboljeg trenera Evrope, koji je osvojio čak devet titula prvaka Starog kontinenta.

- Klub nije ni u kakvom prekršaju. To je igraču i klubu i potvrđeno od strane ELPA - rečeno je Republici u KK Partizan.

Tragom te informacije, Republika je iz izvora bliskog klubu saznala pravi razlog zbog čega se Jaramaz obratio ELPA, kao i kako je taj slučaj rešen. Naime, naš izvor nam je rekao da Obradović zakazuje treninge u 11 časova, te da Ognjen, niti bilo koji drugi košarka ima razloga da se buni zbog termina. Pritom su to sve profesionalci, pa čak i da trener zakazuje treningde u "neprikladnim" terminima nikome ne bi palo na pamet da se buni tim podovom.

Republika

Foto: printscreen twitter

Nema primedbe na treninge: Bek Partizana

 

Pravi razlog zbog kojeg je Jaramaz kontaktirao ELPA je novac. Naime, Jaramaz je pomislio da mu kasni plata pa se brzopleto obratio Asocijaciji evroligaških igrača. On je prevideo da postoji klauzula od 30 dana, a novac mu je legao u tom roku pa problema nije bilo, već samo bespotrebnog talasanja koje se brzo sleglo bez ikakvih posledica po igrača, ekipu i klub generalno.

Podsetimo, Jaramaz je ove sezone u Evroligi odigrao samo 22 od 34 utakmice, a nije ga bilo na poslednje tri kada se lomilo da li će Partizan u plej-of ili ne. Takođe, Ognjen nije bio u timu u finalnoj seriji protiv Crvene zvezde u AdmiralBet ABA ligi, kao ni za duele protiv Budućnosti i Igokee, ali ni u poslednja dva susreta ligaškog dela. Sve navedeno jer je bio povređen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Goran

22.05.2024 11:50

Takvim odnosom prema radu ti si završio karijeru.....