HIT NAD HITOVIMA! Košarkaši Zvezde odmerili snagu u FUDBALU! Evo ko je POBEDIO, a ko "dobio" PO NOSU! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.05.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se sjajno zabavili posle osvojene titule u AdmiralBet ABA ligi.

HIT NAD HITOVIMA! Košarkaši Zvezde odmerili snagu u FUDBALU! Evo ko je POBEDIO, a ko "dobio" PO NOSU! (VIDEO)

Foto: Twitter/KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde su ostvarili veliki uspeh osvojivši AdmiralBet ABA ligu, a atmosfera u njihovom taboru je i dalje fantastična.

Posle trijumfa nad večitim rivalom, ekipom Partizana, crveno-beli su nastavili sa pripremama za polufinale KLS i mečeve protiv FMP Železnika. Trener Janis Sferopulos je odlučio da promeni rutinu treninga i omogući igračima nešto drugačije iskustvo koje će im pomoći da se što bolje oporave.

Tako je došlo do neobičnog treninga oporavka u hali "Aleksandar Nikolić", gde su košarkaši prešli na fudbalsku igru.

Akteri su bili podeljeni u dve ekipe i sa košarkaškog terena prešli su na fudbalski. Snimci sa treninga su zabeležili sjajnu atmosferu među njima, koji su uživali u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, pokazavši odlično umeće.

Na snimku se vidi kako je plejmejker Jago dos Santos posebno motivisan učestvuje u igri, dok je Majk Tobi slučajno dobio udarac loptom u lice, ali srećom bez ozbiljnijih posledica. Posebno ohrabrujuće bilo je prisustvo Stefana Lazarevića na terenu, dajući nadu navijačima da će biti spreman za naredne izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading