Od svih priznanja, ovo će mu biti posebno drago: NOVINAR KOJI JE OMALOVAŽAVAO BOGDANA SADA JE PROMENIO PLOČU!

Autor:

Sport

08.04.2018

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična ruki sezona Bogdana Bogdanovića u dresu Sakramento Kingsa pokazala je svim nevernim Tomama da naš košarkaš ima štofa za NBA ligu. Najglasniji kritičar pred početak sezone, novinar ESPN-a Mark Džons, morao je da "pojede" sve loše reči koje je uputio.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdanović namestio sve nišanske sprave

Na startu sezone on se pitao zbog čega je Vlade Divac obezbedio zemljaku ugovor vredan 36 miliona dolara za tri sezone, načinivši ga tako najskupljim rukijem van SAD u NBA ligi.

On se osvrnuo i na Bogdanove partije u finalima Svetskog prvenstva i Olimpijskih igara koje je "Drim-tim" rešavao vrlo ubedljivo u svoju korist protiv našeg tima.

Međutim, Bogdan je igrač koji rado preuzima odgovornost u ruke u završnici susreta, pa je pre dva dana pogodio i šut za pobedu Sakramenta protiv Memfisa. Ovo je zaista impresioniralo Džonsa, koji svoje oduševljenje nije krio na "Tviteru".

Međutim, neki od njegovih pratilaca ga je podsetio šta je pričao pred početak sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading